Referenties

Hallo Jolanda,

Wat ontzettend leuk dat je dit dossier hebt opgesteld! Ik ga het zo lezen, (en daarna aan Bert geven) maar allereerst wil ik je bedanken voor de behandeling van onze schilderijen. Het is prachtig opgeknapt en ik vind het heerlijk om ze weer in de kamer te hebben. Een ander bijkomend gevoel is ook dat het fijn is om goed voor je schilderij te zorgen en dat dat méér is dan iets aan je muur te hangen. Ik vond het heel jammer dat ik niet met Tineke mee kon naar Breda om je persoonlijk te bedanken.

Vriendelijke groet, Inge

Hoi Jolanda,

Wat ontzettend leuk al die informatie! Zo te lezen kan t niet anders dan dat t nog veel mooier gaat worden. Heel erg bedankt!
Tegen de verwachting in hangt het schilderij nu in onze woonkamer! Niet op een plek waar het echt goed tot zijn recht komt maar het hangt. Dank voor je goede zorgen een wie weet komen er we elkaar nog eens tegen

Hartelijke groet,
Tanja

Dag Jolanda,

Ik heb inmiddels het schilderij met de lijst aan de familie aangeboden. Zij waren heel tevreden over de geleverde prestaties en van het vakmanschap en jouw kwaliteiten. Nu nog een geschikte plaats zoeken.

Met vriendelijke groeten,
Gijs

Dag mevrouw Brouwers,
Het is nu wel gelukt: ik heb uw werkomschrijving ontvangen. Het is mij een raadsel waarom het eerder niet lukte. Mijn excuses als het aan mijn computer was te wijten. Wij zijn heel blij en zeer tevreden over uw werkzaamheden. Hartelijk dank.

Hartelijke groet,
Ad L.

Hallo Jolanda,

Dank voor de uitgebreide informatie. Heel leuk om te zien hoe je te werk gaat en dat het al zo opknapt. Ik ga akkoord met de offerte. Het was een hele fijne dag in Breda, heerlijk weer en genieten in de tuin en leuk om kennis met je te maken. En last, but not least, de schilderijen achterlaten in kundige handen.

Groet, Vera.